Kedves Megrendelőnk

Judit fotó: Rácz Edit

Akik erre az oldalra kattintottak, abból az indítatásból, hogy velünk dolgozzanak, biztosan hallottak profilunkról.
Első körben szeretnénk visszahozni az 50 feletti korcsoportot a divat és rendezvények aktív oldalára. Magyarországon a nyugdíjas szó mellé sokszor egy szomorú kép társul. Ezt egyszer és mindenkorra el kell felejtenünk, hiszen ha csak azt nézzük, mennyi mindent megtettek az életben a szépkorúak, márcsak emberségből is valóra kell váltanunk az álmaikat.

Judit fotó: Rácz Edit Styl: Csókási Lilla

Mi, nap, mint nap boldogabb nőket látunk tanfolyamainkon.

Irénke Fotó: Rácz Edit Styl: Balla Gabi

Kedves Marketingesek, Reklámszakemberek, PR-menedzserek, Rendezvényszervezők!
Válogassanak 45 tagunk közül, hívjanak, ha különösen megbízható, kedves és felkészült segítségre van szükségük. Egy -egy alkalmi munkára egy külső segítség rugalmasabban “használható”. Ne terhelje alkalmazottait, ne dolgoztassa ismerőseit, barátait, amikor ők is megérdemlik a szórakozást! Magyarország híres a szép nőkről, a jó ötletekről. Itt még él a felfogás, hogy ha jó a szomszédnak, akkor csak azért is -akár titokban- én is kipróbálom.  Szeretném látni, hogy büszkék vagyunk egymásra 50 év felett is.

Hostess munkákPontosan, elegánsan érkezünk, “láthatatlan”segítségként vagyunk jelen
Fotózások – Kreatív, érdekes és meglepő eredmény
Forgatások – Kitartó, alázatos munkatársak
Modellkedések – Magabiztos, kedves megjelenések – hétköznapi méretekkel is

A további munkáink  között szerepel egy nagyon magas színvonalú rendezvény segítő  ügynökség létrehozása képzett szakemberekkel és csak kvalifikált tagokkal.

Tagjaink nem véletlenül jelentkeztek 50 felett is, hiszen dolgozni nekik már öröm is, ők helyt’ állnak, mint hostessek és szívesen állnak fényképezőgép elé, bátran vállalják a kifutók világát.

Ossza meg velünk elképzeléseit és megtaláljuk Önnek a megfelelő embert.
zsuzska@voilahostess.com
0670/6379684

Inspiráció